Pohja:

 

200 g                  Digestivekeksejä

n. 100 g              Voita

 

 

Täyte:

 

200 g              Maustamatonta tuorejuustoa

2 dl                 Vispikermaa

6 kpl               Liivatelehtiä

n. 400 g        Persikoita ( soseutettuna)

0,5 dl            Sokeria

1tl                  Vaniljasokeria

0,5 dl           Vettä

 

Päälle:

 

2 dl Pilttisosetta (Persikka, mango..)

2  kpl   liivatelehtiä

 

Sekoita keksimurska ja voi. Painele irtopohjavuokaan (halk.24cm), jonka pohjalla leivinpaperi.

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Vatkaa vispikerma ja sekoita se tuorejuustoon. Soseuta persikat ja lisää persikat ja sokeri tuorejuusto-kermaseokseen. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja 6 kuiviksi puristettua liivatelehteä veteen ja sekoita sen jälkeen täytteeseen. Muista sekoittaa hyvin samalla kun kaadat liivatelientä täytteeseen.

Kaada täyte keksipohjalle ja anna hyytyä jääkaapissa niin kauan kunnes kakku on hyytynyt sen verran, että päällisen voi lisätä.

Kuumenna päällistä varten tilkka vettä ja lisää kaksi kuiviksi puristettua liivatelehteä veteen ja sekoita pilttisoseeseen ja laita hyytyneen kakun päälle.

Anna koko kakun hyytyä mieluiten seuraavaan päivään.