Lusikkaleivät 

 

200 g      voita 
1,5 dl      taloussokeria
2 tl          vaniljasokeria
4 dl         vehnäjauhoja
1 tl         ruokasoodaa
 
Väliin: vadelmamarmeladia
 
Sulata voi kattilassa, älä ruskista. Jäähdytin voin haalean lämpöiseksi, niin sain suussasulavia keksejä. :) Jos haluaa hieman kovempia keksejä, voi voihin lisätä heti sokerin. Mutta itse lisäsin jäähtyneeseen voihin sokerin.
Lisää voi-sokeriseokseen keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekoita tasaiseksi.
Nosta astia jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
 
Painele taikinaa teelusikkaan ja ja irroita pikkuleipä leivinpaperille.
Paista 175 asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.
 
Levitä t oisellepuoliskolle vadelmamarmelaadi.
Nosta toinen puolikas päälle ja kierittele pikkuleivät erikoishienossa sokerissa.