Lusikkaleivät
200 g voita
1,5 dl taloussokeria
2 tl vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
Väliin: vadelmamarmeladia
Sulata voi kattilassa, älä ruskista. Jäähdytin voin haalean lämpöiseksi, niin sain suussasulavia keksejä. :) Jos haluaa hieman kovempia keksejä, voi voihin lisätä heti sokerin. Mutta itse lisäsin jäähtyneeseen voihin sokerin.
Lisää voi-sokeriseokseen keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekoita tasaiseksi.
Nosta astia jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Painele taikinaa teelusikkaan ja ja irroita pikkuleipä leivinpaperille.
Paista 175 asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.
Levitä t oisellepuoliskolle vadelmamarmelaadi.
Nosta toinen puolikas päälle ja kierittele pikkuleivät erikoishienossa sokerissa.
Kommentit